- Moodboards.
- Een plattegrond op schaal met een voorstel voor een indeling. (max 3)
- Een lichtplan.
- Een kleuren- en materialenplan.
- Een shoppinglist.
-Een geprinte versie van het gehele plan. 
- Een digitale versie van het gehele plan.
- Optioneel: 3D-tekeningen 

Wat je kunt verwachten:

Je wilt graag een ander interieur of je gaat verhuizen en hebt geen idee waar je moet beginnen? Dan komt een compleet ontwerp van pas. 

compleet interieur ontwerp

Tussen- en eindpresentatie

4.

Indeling, 3D tekeningen & lichtplan

3.

Concept Moodboard

Kennismaking

1.

WERKWIJZE bij een compleet interieur ontwerp

Om zeker te weten dat je straks in een huis woont dat bij jouw past maak ik eerst een moodboard.
In dat moodboard  visualiseer ik de stijl van het interieur en ik doe een voorstel met welke materialen en kleuren ik wil gaan werken. Die bespreken we samen zodat we een goed uitgangspunt hebben voor het uiteindelijke resultaat. 

2. Concept Moodboard

2.

1. Kennismaking 

Om tot een goed resultaat te komen plannen we eerst een vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bepreken we uitvoerig wat jouw woonwensen zijn. Hoe wordt er geleefd in en om het huis? Waar hou je wel of juist niet van? En natuurlijk geeft het jou de kans om te kijken of mijn stijl en werkwijze bij jou passen. 

3. Indeling, 3D tekeningen & lichtplan

Om een goed beeld te krijgen van de ruimte maak ik een indeling die ik na overleg met jou eventueel uitwerk in 3d tekeningen. Op deze manier gaat de ruimt echt 'leven' en kunnen we verder met de laatste stap. Dit vul ik aan met een lichtplan, zodat je straks een ruimte hebt met een goede verdeling tussen praktische- en sfeer verlichting. 

4. Tussen- eindpresenatie

Om zeker te weten dat je straks tevreden bent, houd ik je gedurende het hele proces goed op de hoogte. Tijdens een tussenpresentatie laat ik je ook het kleuren- en materialenplan zien.  Denk bijv. aan de kleur en stof voor een stoel of het materiaal voor een keukenblad. En tot slot presenteer ik het eindplan  aangevuld met een shoppinglist.